Logo FlexHouses

FlexHousing

De naam van ons bedrijf zegt het al; Flexibel huren of verhuren, bij ons bent u aan het juiste adres.

Dankzij ons uitgebreide netwerk beschikken wij over een groot aanbod van hurende en verhurende partijen. Ons werkgebied is door de jaren heen uitgebreid tot geheel Nederland. Door de jaren heen zijn de alsmaar groeiende activiteiten bij zowel verhuurders als huurders opgevallen. Op dit moment breiden we onze service en klantenkring nog steeds uit. Zodoende kunnen we door een groter aanbod en een grotere vraag een flexibelere oplossing te bieden voor u als woningverhuurder, maar ook voor u als huurder / uitzendorganisatie.

Huren of verhuren van woonruimte

Wij huren en verhuren woonruimte door geheel Nederland. Tevens kunnen wij deze woonruimte inrichten afhankelijk van uw wensen. De woonruimten bestaan vooral uit appartementen, eengezinswoningen, vrijstaande woningen, chalets, woonunits en hotels.

Naast het bemiddelen in de huur en verhuur hebben wij als Flex Housing er een pakket aan taken bij. Die taken kunnen bestaan uit het verzorgen van controle, schoonmaak en interieur verzorging, huismeesterschap, technische dienst, internet, verhuur meubels/inrichting enz. Uiteraard willen wij als Flex Housing C.V. graag deze mogelijkheden met u doornemen.

Voor eigenaren van woningen kunnen wij naast de huur van uw woning ook het beheer van uw gehele vastgoedportefeuille verzorgen. Zowel technisch beheer als financieel beheer behoren tot de mogelijkheden.

INTERESSE? BEL OF VUL HET CONTACT FORMULIER IN.